Scroll to top
2021 My BEAUTY

Výběru pánského spodního prádla se občas nevěnuje příliš mnoho pozornosti. A je to velká škoda. V dnešní době totiž odvětví pánského prádla nabízí opravdu bohaté možnosti. Každý muž si zaslouží nosit prádlo, které mu dokonale sedne, v němž se bude cítit pohodlně, ale také přitažlivě a sexy.

Boxerky vedou žebříček popularity

Nejoblíbenějším typem pánského prádla jsou nepochybně boxerky. Dokonale se přizpůsobí tvaru těla, a tak jsou maximálně komfortní. Díky kvalitním materiálům jsou zároveň vysoce funkční. Vyrábějí se v různých střizích, takže si můžete délku nohaviček zvolit podle svých představ. Široká je i paleta barev a vzorů, kterými můžete svou partnerku překvapit.

Trenky jsou pohodlné a elegantní

Velké popularitě se dlouhodobě těší také trenky. Oblíbené jsou především proto, že poskytují největší možné pohodlí. Někteří muži také oceňují to, že trenky na rozdíl od boxerek nejsou úplně na tělo. Díky tomu se v nich cítí přirozeněji a méně „odhalení“. Trenky navíc dávají větší prostor fantazii. V nabídce jsou bohaté možnosti vzorů, a tak ani trenky vůbec nemusí působit nudně. Mohou vypadat moderně i elegantně.

Slipy využijete i na sport

Specifickým pánským spodním prádlem jsou slipy. Možná si myslíte, že už jsou dávno zastaralé a nejsou v módě. Opak je ale pravdou, mnoho mužů jim stále dává přednost. Jejich velkou výhodou je, že nabízejí komfort i během sportu, zadní strana je totiž beze švů. Navíc jsou velmi funkční.

Veselé ponožky hrají prim

Důležitou součástí šuplíku se spodním prádlem každého moderního muže jsou rovněž ponožky. Ve výbavě by neměly chybět kvalitní jednobarevné ponožky, které se hodí k obleku. Čím dál populárnější jsou však veselé barevné ponožky, které celému outfitu dodávají „šťávu“ a ukazují, že ve vás pořád je i duše malého kluka. Ponožky XPOOOS jsou přímo uměleckým dílem.

Related posts