Scroll to top
2021 My BEAUTY

Vyberte si perfektní dámské prádlo

V šuplíku každé ženy by se mělo ukrývat kvalitní dámské prádlo pro různé příležitosti. Všechny si totiž zasloužíme za jakýchkoli okolností vypadat krásně, žensky a sexy.

Máme pro vás připravené různé druhy podprsenek. Na běžné nošení využijete pohodlné braletky, vyztužené i nevyztužené podprsenky. Vhodné je nejen hladké prádlo, ale také to krajkové.

Zahalte se do krajek

Do krajek ostatně aspoň jednou za čas patří každá žena. Vyzývavé krajkové podprsenky se dokonale hodí na výjimečné příležitosti, kdy chcete podpořit jiskřivou atmosféru. A pokud chcete, aby výsledek byl naprosto sexy, oblékněte si i podvazkový pás. Hned bude jasné, že ráda provokujete.

Sportovní podprsenky se vám přizpůsobí

Možná také chodíte do fitness centra, aby vaše křivky byly dokonalé. Na cvičení se vám budou hodit sportovní podprsenky, které vám nabídnou maximální komfort. Díky tomu, že jsou elastické, krásně se přizpůsobí vašemu tělu, takže vám dodají i potřebnou oporu.

Stahovací prádlo ubere centimetry a přidá sebevědomí

Jestliže se svou postavou nejste úplně spokojená, můžete si pořídit stahovací prádlo, které zmenší vaše proporce, zakryje případné špíčky a hlavně vám dodá sebevědomí. Bez obav si pak budete moci obléknout i odvážnější šaty.

Kalhotky, které vám skvěle padnou

Nezapomeňte ale ani na kalhotky, které by vám měly dokonale padnout tak, abyste o nich po celý den vlastně ani nevěděla. Klasický střih vám poskytne pohodlí a naprostou volnost, nebude vás nijak omezovat. Ale to neznamená, že by nebyl sexy – naopak. Pokud však toužíte po něčem odvážnějším, vsaďte na brazilky nebo tanga. Zlatou střední cestou pak jsou přitažlivé francouzské kalhotky s nevykrojenými nohavičkami.

Ponožky vám dodají šmrnc

A co ponožky? Dejte sbojem nudné černé nebo bílé. Teď jsou v módě veselé barevné ponožky XPOOOS, které rozzáří celý váš outfit

Related posts