Scroll to top
2021 My BEAUTY

XPOOOS

Luxusní ponožky

Každý z nás má v šuplíku jednobarevné ponožky, které se snadno kombinují s jakýmkoli outfitem. Nosíme je denně, zvlášť při chladnějším počasí. Hodí se k džínám i společenským kalhotám, muži se neobejdou bez zásoby černých ponožek, jež mohou nosit k oblekům. Vyplatí se vybrat kvalitní ponožky, které vám nabídnou maximální pohodlí a nohy se vám v nich nebudou potit.

Značkové veselé ponožky

Dobrou zprávou je, že ponožky už nemusí být jen jednobarevné. V dnešní době frčí hlavně ty pestrobarevné se zajímavými vzory. A už dávno není společenské faux pas, když vám ponožky vykouknou pod nohavicemi a „neladí“ s barvou kalhot. Naopak – značkové veselé ponožky na sebe právem strhávají pozornost. Ukazují, že jejich majitel má kreativního ducha a sleduje módní trendy.

Zvířátka a vtipné obrázky

Barevných vzorů je k dostání nespočet. Ponožky značky XPOOOS jsou ponožky, které jsou bez nadsázky povýšené na umělecké dílo. Pokud máte rádi zvířátka, můžete si pořídit třeba ponožky s kočičkami, buldokem nebo vtipnější s lamou či létajícím psem.

70177

Dámské ponožky

70177

330 Kč

72032

Dámské ponožky

72032

230 Kč

71018

Dámské ponožky

71018

330 Kč

60183

Pánské ponožky

60183

330 Kč

60195

Pánské ponožky

60195

330 Kč

60197

Pánské ponožky

60197

330 Kč

Kola, box i kytičky

Pomocí barevných ponožek XPOOOS také můžete předvést, jaké jsou vaše koníčky. Rádi jezdíte na kole? Pořiďte si ponožky se stylovým bicyklem. Baví vás box? I pro vás máme připraveny speciální  ponožky. V nabídce máme i květované vzory, které potěší každou dámu. 

Klasické vzory v netradičním pojetí

Nechybí samozřejmě ani klasické proužky, káry a puntíky. Ale také tyto vzory jsou pojaté neotřele a zábavně. Originalita se totiž cení.

Dejte sbohem nudě

S ponožkami XPOOOS už nikdy nebude váš outfit nudný. Spolehlivě dokážou rozzářit jakékoli oblečení. Ale nemusíte se bát, že by nějak narušovaly vaši image. Barevné ponožky jsou v poslední době skutečným hitem. Ukážou, že v sobě stále ukrýváte hravého ducha, máte bohatou fantazii a nebojíte se experimentovat.

Related posts