Scroll to top
2021 My BEAUTY

Maidenform

Milujte svou postavu. To nás učí legendární americká značka spodního prádla Maidenform. Málokterá žena je totiž se svou figurou dokonale spokojená a uvědomuje si, jak je krásná. Často proto držíme drastické diety nebo trávíme hodiny cvičením. Přírodě se přitom dá pomoci i jinak – a to právě díky stahovacímu a tvarovacímu prádlu značky Maidenform.

Zdravé sebevědomí je základ

Historie značky sahá do roku 1922, kdy si Enid Bisset, Ida Rosenthal a její manžel William uvědomili, že základem ženské spokojenosti je zdravé sebevědomí. A to jim přinese právě rafinovaný střih spodního prádla, které vykreslí dokonalé křivky. Značka si rychle získala oblibu a díky svému přístupu se postupně stala lídrem amerického trhu s formujícím prádlem.

Kvalitní materiály a úžasné pohodlí

Maidenform si zakládá na tom, že spodní prádlo výborně tvaruje, ale přitom nabízí maximální komfort. Je vyrobené z kvalitních materiálů, které se příjemně nosí.

Stahovací kalhotky vytvarují váš zadeček

Základem jsou tvarovací a stahovací kalhotky, které krásně zpevní váš zadeček. Mají laserem řezané nohavičky, takže nehrozí, že by vás škrtily. Díky svému střihu a velmi plochým švům jsou pod oblečením v podstatě neviditelné. To ostatně platí i u dalších druhů formujícího prádla. Můžete si ho vzít i pod přiléhavé oblečení. Vaše silueta dostane perfektní tvary a nikdo nic nepozná.

K černé PD

Stahovací kalhotky

DM 5000

1 535 Kč

K tělové PD

Tvarovací kalhotky

DM 2059

1 340 Kč

K tělové PD

Stahovací kalhotky

DM 5000

1 535 Kč

Tvarovací body si můžete vzít i pod šaty

Kromě stahovacích kalhotek můžete vsadit také na tvarovací body, které vám stáhne i bříško a boky. Bez obav tak můžete ze skříně vytáhnout šaty na tělo. V body se budete cítit sexy i pohodlně, nosí se na vlastní komfortní podprsenku.

Formující legíny a šortky pro dokonalé nohy

Značka Maidenform přináší i formující legíny nebo šortky. Díky nim krásně vyniknou vaše nohy. Zajistí, že budete mít dokonale pevná a vytvarovaná stehna.

B tělové PD

Stahovací body

DM 5004

1 955 Kč

B černé PD

Tvarovací body

DM 2057

1 535 Kč

B černé PD

Stahovací body

DM 5004

1 955 Kč

Related posts