Scroll to top
2021 My BEAUTY

Simone Pérèle

Svůj první ateliér si francouzská návrhářka Simone Pérèle otevřela v roce 1948 v samém srdci Paříže. Od té doby si tuto vyhlášenou módní značku oblíbily ženy po celém světě. Přesto si dosud zachovává autentický ráz rodinné firmy, kdy vytváří příjemnou atmosféru nejen pro zaměstnance, ale také pro zákazníky.

Jemnost a elegance

Značka Simone Pérèle je typická tím, že se v ní snoubí jemnost a elegance francouzské krajky. Spodní prádlo je éterické a jeho cílem je odhalit skutečnou ženskou krásu. Zároveň ale dbá na to, aby se jeho majitelka cítila nejen svůdně a žensky, ale také pohodlně.

Sebevědomí je krása, která nepomíjí

Zakladatelka Simone Pérèle se ostatně řídila heslem: „Sebevědomí je krása, která nepomíjí.“ A právě toto sebevědomí se rozhodla svým zákaznicím dodat. Její spodní prádlo tak podporuje přirozené křivky těla, vylepšuje siluetu a dbá na detaily. Nabízí střihy, které perfektně padnou, a materiály, jež nechají pokožku volně dýchat. Protože i volnost je pro získání sebevědomí nesmírně důležitá. 

Noční košilka černá PD

Noční košilka

ECLIPSE 19F940

2 280 Kč

Delice tělová PPD

Podprsenka

DÉLICE 12X300

2 050 Kč

Braletka smetanová PD

Braletka

CONFIANCE 20K250

1 790 Kč

Simone Pérèle Andora

Simone Pérèle jako první zavedla na trh úžasný materiál 3D Spacer a do vláken přidala aloe vera. Nejznámější kolekcí je Simone Pérèle Andora, která je hotovým bestsellerem, celosvětově patří mezi nejoblíbenější podprsenky s hlubokými košíčky. Má dokonalý střih, kdy je zadní část zpevněna, aby poskytovala maximální oporu pro páteř i ramena. Skvěle přilne na prsa, lehce je zvedá, ale zároveň je nezvětšuje. Zdobí ji neotřelá guipure výšivka. Nemůže být náhoda, že tuto sérii nosí miliony žen po celém světě

Simone Pérèle Caresse

Velice populární je také kolekce Caresse. Toto slovo ve francouzštině znamená pohlazení – a přesně to vám spodní prádlo Simone Pérèle přinese . Kombinaci vzdušného 3D Spaceru a inovativní elastické krajky si zamilujete.

P tělová PD

Podprsenka

CARESSE 12A316

2 350 Kč

Caresse body černé PD

Body

CARESSE 12A541

2 990 Kč

P červená PD

Poprsenka

ANDORA 131343

2 150 Kč

Related posts