Scroll to top
2021 My BEAUTY

Lauren Ralph Lauren

Lauren Ralph Lauren

Luxusní značka, která využívá nadstandardní materiály, podtrhuje přirozenou krásu a je vhodná pro jakoukoli příležitost. To je Lauren Ralph Lauren. Značka kombinuje eleganci a sportovní styl, inspirovaná je nezávislostí ducha americké aristokracie, Divokým západem i indiány.

Udává módní trendy

Svou značku založil potomek běloruských imigrantů Ralph Lauren v roce 1967 v New Yorku, kde si otevřel vlastní obchod. Prodával tam tehdy kravaty Polo, které sám navrhl. Netrvalo to dlouho a proslavil se po celém světě. Už desítky let udává módní trendy, objevil se dokonce i v seriálu Přátelé. Dodnes je u něj na prvním místě kvalita, značka splňuje všechny atributy vkusného stylu.

Košile jsou základ

Hrdinství, nezdolnost a statečnost. To jsou vlastnosti, které produkty značky Lauren Ralph Lauren vyzdvihují. Výrazně to ukazují košile, právě ty patří mezi nejznámější výtvory z dílny Ralpha Laurena. Vždyť na začátku 70. let způsobil poprask, když představil kolekci pánských košil pro ženy. A polokošile pro volný čas jsou už klasikou.

Košile na spaní

Ralph Lauren navrhuje i košile na spaní. Jedná se o dámské noční košile s dlouhým nebo tříčtvrtečním rukávem z jemného materiálu, které jsou velmi pohodlné. Dají se nosit i jako stylové a příjemně vzdušné domácí oblečení.

Košile růžová PD (kopie 2)

Dámská košile

ILN32122

2 050 Kč

32178 PD

Dámská košile

ILN32178

2 055 Kč

32165 PD

Dámská košile

ILN32165

2 055 Kč

Pyžama a župany pro absolutní pohodlí

Ukázkou toho, jak špičkový návrhář dokáže skloubit pohodlí s elegancí, jsou pyžama a župany Lauren Ralph Lauren. Dokonalé střihy zajistí maximální komfort, ale i úžasný vzhled. Vždyť v posteli trávíme třetinu života, tak proč u toho nevypadat dobře? Pyžama jsou navržena tak, aby nikde netlačila, jsou pružná a dopřejí vám volnost a klidný spánek. Župany jsou vyrobeny z hebkého materiálu, který je příjemný na dotek, umožní vám se uvolnit a navodí pocit bezpečí.

52030 PDD

Dámský župan

ILN52030

2 190 Kč

Pyžamo šedé PD

Dámské pyžamo

ILN72142

1 990 Kč

Župan černý PD

Dámský župan

I8141226

2 140 Kč

Related posts