Scroll to top
2021 My BEAUTY

Maaji

Maaji

Made in Colombia with love. Vyrobeno v Kolumbii s láskou. Takové je motto značky Maaji. A jakmile si obléknete první kousek z její kolekce, poznáte, že je to skutečně srdcovka.

Jako ryba ve vodě

Jen málokterá značka je tak avantgardní, hravá a zároveň neotřelá jako právě Maaji. Je mladistvá i poměrně mladá – vznikla v roce 2002, kdy ji založily sestry Amalia a Manuela Sierra. Název je odvozen od Mahi Mahi, což je zlak nachový, oblíbená dravá ryba žijící v teplých mořích celého světa. A není to náhoda, přestože Maaji vytváří nejrůznější kolekce oblečení, prim hrají jednoznačně plavky, plážové oblečení a doplňky.

Jedny plavky na čtyři způsoby

Právě plavky vás přesvědčí o tom, jak je značka Maaji hravá. Horní díl se totiž dá nosit hned na čtyři způsoby. Na jedné části je klasický výstřih, na druhé šněrování a je jen na vás, co z toho bude vepředu. Ale tím to nekončí. Plavky navíc mají rozmanitý vzor zvenku a zevnitř a je možné je otáčet. Zatímco na „lícu“ jsou například proužkované, na „rubu“ se mohou ukrývat květinové motivy. Za cenu jedněch plavek tak v podstatě dostanete rovnou čtvery.

White

Plavková podprsenka

White

1.330 Kč

002

Plavková podprsenka

Orchid

1.460 Kč

Ocean

Plavková podprsenka

Ocean

1.445 Kč

maaji-plavky-v-celku-faena

Plavky v celku

Faena

2.670 Kč

Ocean 2

Plavkové kalhotky

White

1.060 Kč

Serenna PD

Plavky v celku

Serenna

2.670 Kč

Komfort i originalita

Dámské plavky Maaji zajistí, že se budete cítit smyslně a svůdně, ale také pohodlně, nebudou vás nikde škrtit. Jsou navrženy tak, aby nabídly maximální komfort i originalitu.

Ekologická odpovědnost

Značka Maaji je mladistvá nejen svými originálními výtvory, ale také svým přístupem. Snaží se být ekologická a co nejvíce snížit uhlíkovou stopu. Využívá inovované materiály, díky čemuž může vyvíjet udržitelné produkty. Plavky, které jsou součástí ekologické řady, jsou vyrobeny z recyklované tkaniny. Důležitými faktory jsou pro Maaji nejen udržitelnost, ale také transparentnost, etická produkce a rozmanitost. Značka tak udává trendy nejen v produkci neotřelých plavek, ale rovněž v oblasti společenské odpovědnosti firem.

Related posts