Scroll to top
2021 My BEAUTY

Tvarovací a stahovací prádlo

Řada žen řeší, že jejich postava není přesně taková, jak by si představovaly a přály. Kromě cvičení a diety s tím ale dokáže pomoci i spodní prádlo – a to tvarovací a stahovací. To vám na jistých místech ubere centimetry, zeštíhlí vás a perfektně vyhladí nedokonalosti. A díky tomu získáte i vyšší sebevědomí.

Nebojte se odvážnějšího oblečení

Už dlouho chcete ze skříně vytáhnout přiléhavé šaty, ale trápí vás pár kilogramů navíc, takže se k tomu stále nemůžete odhodlat? Hoďte obavy za hlavu. Už nebudete muset složitě zakrývat problémové partie. O všechno se postará stahovací prádlo, díky kterému budete mít úžasnou figuru. I odvážnější kousky ze svého šatníku budete moci nosit bez obav. A věřte tomu, že ten pocit, když se na vás budou všichni obdivně dívat, si pořádně užijete.

Tvarovací prádlo vám pomůže i v případě, že neřešíte přebytečné centimetry, ale jen nechcete, aby se pod oblečením rýsovaly švy nebo jiné nevzhledné záhyby. Je totiž bezešvé, a tak pod oblečením není vidět. Nejčastěji se nabízí v tělové a černé barvě, výjimkou ale nejsou ani výraznější barvy.

Stahovací kalhotky a body vám vykouzlí dokonalé křivky

Základem jsou stahovací kalhotky s vyšším pasem. Vyrábějí se s kratší nebo delší nohavičkou. Krásně skryjí bříško, vymodelují sexy zadeček a případně i pevná stehna.

Velice oblíbená jsou také stahovací body. Nosí se především pod společenské šaty nebo kostýmky. Zdokonalí vaše křivky a zároveň se nemusíte bát, že by vám někde zpod oblečení vykouklo. Navíc ochrání i vaše bedra a ledviny.

Jak vybrat správnou velikost stahovacího prádla?

U tvarovacího prádla se zpravidla doporučuje pořizovat vždy o číslo menší velikost. Prostudujte si také tabulky velikostí přímo u daného produktu. Ale nebojte, tvarovací prádlo je vysoce elastické, takže se vašemu tělu přizpůsobí.

Related posts